Forside login

 

Biokemiker og kostekspert Umahro Cadogan

 

 
Her er en person som vet hvordan man forklarer komplisert vitenskap og omsetter det til gode råd om kosthold som du kan bruke i den daglige matlagingen. Les mer og oppdag hvordan kosthold og tørr hud henger sammen.

Vi vet at tørr hud kan behandles svært effektivt med Decubal, og vi vet at man kan gjøre enda mer for tørr hud ved å spise riktig. Umahro Cadogan er én av de aller dyktigste til å kombinere omfattende kunnskap om ernæring og matlaging med vitenskapelig kunnskap om ernæring og helse.

Det er en hemmelighet bak alt >>


"Det hele startet med at jeg som 18-åring selv fikk kronisk tarmbetennelse, nevrologiske symptomer som minnet om sklerose, og ble sykemeldt i over ett år. Etter et halvt års sykemelding begynte jeg å bruke kunnskapen min om biokjemi til å lære meg selv mer om tarmsystemet, vitaminer og mineraler, immunforsvaret og kroppens energiproduksjon. Jeg brukte denne kunnskapen til å bli frisk. Og den kunnskapen har jeg utviklet videre, og det er den jeg bruker i mitt daglige arbeid",
, forteller Umahro Cadogan.

Et hav av virksomheter, foredrag, bøker (både vitenskapelige og populære) er kommet fra Umahros hånd. Nå hjelper han deg også med gode råd hvis du vil. 

Oscar Umahro Cadogan
Biokjemiker og kostekspert

Share
Hudtype Test Find dine Decubal produkter